Типуваме: Победа за Македонија

Типуваме: Победа за Македонија

March 20, 2019 0 By Admin

Македонија – Латвија Тип 1 Квота 1,45

Белгија – Русија Тип 1 Квота 1,35

Оклахома – Торонто Тип 1 Квота 1,50

Словачка – Унгарија Тип 3+ Квота 2,30

Вкупно: 6,75